Workshops


Aikido, Zwaardvechten & Ki-trainingen

De workshops kunnen worden verzorgd als bedrijfsuitje maar ook in het kader van een training bijvoorbeeld rondom teambuilding, persoonlijk leiderschap, omgaan met stress of conflicten.

Foto-K8883ZBQIn alle workshops ben je op een lichte manier fysiek met elkaar aan de gang. De duur varieert van 1½ tot 4 uur tot een hele dag. Inhoud en vorm worden in overleg met de opdrachtgever bepaald. Zo eenvoudig als aikido en zwaardvechten eruit zien, zo lastig zijn ze om te doen. De kunst is: meer met minder. Dat een juiste houding, adem, ontspanning en gerichte aandacht daartoe bijdragen is voor velen een echte eye-opener en leerzame ervaring. Je leert nieuwe mogelijkheden van jezelf ontdekken en ook leer je je collega’s op een andere manier beter kennen. In de workshops ben je op een plezierige, afwisselende, fysieke en leerzame manier samen aan de gang.

D&B L 1hojo 2009DSC_0381

 

 

 

 

Workshops kunnen op verschillende manieren worden ingezet: in trainingen als inhoudelijk onderdeel, aansluitend bij een specifiek thema. En als onderdeel ter verluchtiging, als `energizer` of als teamuitje.